Followers

Monday, May 30, 2011

celoteh

hye kawan-kawan..

sejak dua menjak ni memang terasa boring giler. memangla kerja berlambak. tapi asyik duk pikir nak balik kampung dan bile gaji nak masuk ni?? pokai giler..huhu.




dulu masa belajar syok ja perabis duit. haha tapi sekarang kena pikir 2,3 kali nak keluarkan duit.. mana boleh kan beb dah kerja tapi duit mintak dengan mak bapak lagi. kalau x kerja memang x malu nak minta duit dgn mummy daddy tapi sekarang saya malu giler.


2 pun kalau gaji masuk konpem kena bagi duit kat mummy daddy kalau x...rasa aduhyai mcm x lengkap ja hidup.hehe biarpun duit yang dikasi macam ciput tapi x pe asal ikhlas..


ye r bila lagi nak balas jasa mereka kan? memanglah jasa both of our parents x pernah dapat dibalas tapi at least we try to do the best for them.



sooo guys... berkhidmatlah untuk parents anda selagi diorang masih bernyawa

1 comment:

miszcahye said...

smells like anak solehah is here...
syabas na...heeee

btw bilo nok balik...
ejah dating skali 2...