Followers

Sunday, August 21, 2011

Second Time menjejakkann kaki di Bazar tok Guru

Jumaat yang lalu pulang ke kampung..hoho sungguh membahagiakan bila dapat pulang ke negeri halaman yang disayangi... Bila pulang ke Kelantan barulah terasa yang kita sedang menyambut bulan Ramadhan..

kalau berada di Kota Bharu memanglah tidak boleh lari dari jem kerana manusia yang ada terlalu ramai..Bila pulang wah~ banyak gila lauk berbuka yang terhidang untuk kami membuncitkan perut yang dah kempis ni.muahaha..


Hari Sabtu lak keluar KB kerana Kak Dilah ingin mencari samping dan songkok untuk suami dan anaknye.. shopim+diiringi lagu raya memang menbahagiakan.. jadi kami singgah berhampiran Laila Rawas..kat jalan-jalan situ banyak jual barang-barang yang kami perlukan..

setelah rasa dah boring pergi ke tempat kedua shopim iaitu Bazar Tok Guru. Terkejut sebab tudung-tudung bawal murah-murah atau memang tudung bawal dah x pemes??sebab tu harga murah??

jum layan gambar yang ada


Kak Dilah dan Kak Yuzi sedang shopim telekung raya.

Dak Kecik ni memang x boleh duduk diam.. penat jaga dia sorang ja..bila kat bazar tu tapi ramai cakap..putihnye dia,comeynye dia..Aqif makin besar makin putih..kalah Cik Rah..T_TCik Su, Adeq n Kak Ida..Telekung sembahyang tu nampak je biasa tapi harga dia Rm 120..wahh tidak mampu saya..Bukti budak kecik ni x boleh duduk diam.. sekarang ni dah pandai cubit dan sepak orang.

Adeq:meooowww,amik cik Rah ni


Cik Rah:meowwww,amik adik ni dia cubit Cik Rah.


kalau x da Aqif memang sunyilah rumah..

ni gaya peace Aqif..haha..memang unik
*lepas tu ke kedai perabot

cumilnye budak ni..ni gaya tidur dalam kepura-puraan..hoho
mummy shopim sakan kat kedai perabot lepas tu baru keluar statement
"abis dahla duit umie"(duit dah habis)hehe
bye2..
">

No comments: