Followers

Wednesday, August 24, 2011

berbuka puasa di Mega View Hotel~

Semalam sekali lagi dapat makan free. ditanggung oleh BUJ sebab kitaorang nak belanja kontraktor dari Alam Flora ni buka puasa.

sume best-best makanan die..uhhh bila nak pergi lagi.nanti dah tinggalkan negeri Kuantan ni tak dapat dah merasa makanan disini.

Harga dia untuk dewasa- RM 43.00 untuk kanak-kanak aku xtak pasti lak.. tapi semalam total untuk 10 orang dewasa dan dalam 5 orang kanak-kanak RM 500 keatas.


tunggu nak balik kerja..mana boleh ngular tengok benda yang macam jam tu punch card.nasib baiklah aku pekerja yang baik.hehe..muka penat puasa tu.

cantik tak mata aku ada gaya nak jadi Pontianak Harum Sundal Malam ganti watak Maya Karim


tengok muka Maisa Nadhrah macam nak meloncat-loncat sebab dapat pergi hotel..owh jakunnye dia.hakhak.nilah umah pengasuh anak-anak saudara aku..tapi rasa bukan dah macam pengasuh sebab nampak dah macam ibu bapa kedua buat mereka..







mana taknya Aqif dan Dhia kadang-kadang x nak balik rumah sebab nak main kat umah Mama Na diorang ni..Aqif siap panggil kakak aku Mama Na lagi padahal kakak aku Mama Lah..
eh aku apsal muka aku nampak putih ar?(bajet je lebih)huahua

Dhia Auni bajet nak jadi macam Ana Lulu yang dalam cerita tu.. cumil je. Cik Pah so tembam..muahaha(gelak jahat).kakak aku yang tengah tu seorang HR di BUJ..garang~hehe

Sebelum amik makanan posing bukan main ayu ah..haha..
yang ni satar kan nama die? aku selalu tertukar dengan otak-otak..satar dan udang ni best tapi yang ikan pari tu biase-biase je rasa die

yang pun memang tip-top tahap kesedapan die. sumer best..teringin nak makan lagi
yang ni cucur udang..pencicah die best sangat..tapi yang dalam sudu tu x sempat aku rasa sebab kakak aku pergi amik makan..cisssss..
dessert kat sini semua best-best...aqif balun semua kek sampai habis sebelum masuk waktu azan. lepas azan aku apa lagi pergi cepat-cepat pergi amik kek sebab nak rasa..rasa-rasa wah enak giler sampai menjilat ibu jari kaki(pergh~)






setiap kali dapat makan free beginilah jadinya..melantak habis-habisan biar perut pecah isi..


Aqif takut-takut nak ambil kek tu dan makan sebab time tu belum berbuka puasa. Takut ada orang kata dia x puasa..padahal disiang hari terang lagi bersuluh duk minum susu.haha pasangan suami isteri ni juga merupakan pekerja Buj.yang si isteri Eksekutif Akaun dan si suami Penyelia yang juga merangkap sepupu aku..Buj ni ayah die punye bisnes.
ni tetamu jemputan oleh BUJ daripada Alam Flora. Satu keluarga ni.

gambar blur sebab tuan yang tangkap gambar ni tangan parkison jap tengok muka kakak aku..hakhak.. yang kakak aku ni sebagai Eksekutif di BUJ
alolow...die nak cakap
Adik:sayaaaaaannngggggg Cik Rah..










padahal muka tak rela bila nak bergambar..huahua

yang belakang tu pun merupakan pekerja Alam Flora yang baik hati sebab sudi bantu BUJ..hehe
kakak aku yang pakai tudung warna biru tu merupakan Pengurus Besar Pentadbiran


sapa-sapa yang teringin nak try bolehlah klik dekat sini .:Mega View Hotel:.

pengalaman:yang aku dapat macam mana nak berurusan dengan orang-orang besar di luar waktu pejabat..tapi aku ni mana pernah jumpa diorang ni jadi aku rasa macam kecik je diri aku ni.. hoho
bye-bye








































4 comments:

tika zukhi said...

weh mek na..y lam pic tu otak2 la,bukan satar..tau la dok kuantan lonim..hahaa

khairul akmal azman said...

sodapnye..hehe..makan hotel lg..lagi2 org belanje..
so lucky u..

khairul akmal azman said...

nape xde shoutbox??

khairul akmal azman said...

jum msg2 kat shoutbox