Followers

Wednesday, August 24, 2011

sape menang? aku nervousla~

hari ni memang banyak giler hupdate blog kan..first time sampai 4 entri aku bedal.. ini adalah kerana hari ini aku tersangat free dan rasa bersalah selalu sangat tak hupdate blog..


ingat tak dulu entri yang sal aku nak diet? hehe.entri 2 ada kat sini.. aduii die makin bertambah!!

sebelum puasa aku x leh nak diet sebab kakak-kakak aku time aku nak diet asyik pergi tempat makan yang best-best je..mana la mampu keimanan aku bertahan..(kalau bab makanan jela) huahua.. bulan puasa jela berat aku boleh turun..

kat opis iaitu BUJ aku,kakak-kakak aku,abang aku dan big bos(a.k.a pak saudara aku) ada buat contest..

CONTEST MENURUNKAN BERAT BADAN TERBANYAK SEMASA BULAN RAMADHAN

Tak caye? tengok gambar bawah ni..haha..


calon-calon yang turut serta dalam pertandingan ni adalah seramai enam orang.. cisss aku yang ketiga terberat.. oklah tu kan nasib baik abang aku berat daripada aku lagi..hikhik



untuk menjuarai pertandingan ni kitaorang kira berdasarkan peratus berat yang turun.. kalau nak dikira sekarang ni Big Bos yang mendahului antara banyak2 peserta yang masuk bertanding dan aku yang kedua . Perbezaan peratus cuma 1.0% je..


berjaya x aku menang? kita nantikan 31 Ogos 2011..hakhak.

2 comments:

khairul akmal azman said...

hehe..tgk bdan awk ok..
suke girl chubby2 je..x uke girl kurus kering

JIJI YU said...

takder keje tol le engkorang.kekeke..