Followers

Friday, August 26, 2011

pergh mahal wehhh~

uhuksss...semekom..xjawab dosa..haha..

tadi time orang laki pergi sembahyang terawih aku dengan kakak aku merayapla ke EC Mall..cuci-cuci mata dulu.kalau berkenan malam karang baru beli. pantang je duit masuk terus nak habiskan..aiyoo.. pas2 ujung bulan mulalah makan bizkut mariah carey ja..muahaha..


fuhh ramai giler orang kat EC Mall..yang aku heran ramai lak tu kaum lelaki kat sane..hape?xda keje ke dorang ni x gi sembahyang jumaat? setakat ni belum pernah lagi aku dengar lelaki datang bulan..huahua..


cuci-cuci mata tengok baju kurung moden dan baju-baju raye..peerghhh berbulu mata aku tengok harga..yang aku berkenan semua harga RM 250 keatas.. x hingin aku beli dengan harga begitu rupa.. silap-silap papan kendanan aku nanti~



lebih kurang gini lah baju tu tapi kain jenis lain..kalau pakai baju cam gini konpem macam Lisa Surihani tak?(ok terpoyo lebih lak).







pastu jalan-jalan lagik tertengok handbag lak.wahhh ada offer 50%.(biasalah perempuan).kira aku normal la ek..ekeke~



harga handbag yang aku suka RM 288 tapi lepas offer RM 144.oo.. balik kena buat solat istikharah dulu malam ni.. tapi aku rasa aku x kan beli kalau harga RM 100..haha. lau keluar duit bab makanan je aku tak berkira..gagaga~





sapa-sapa yang ata komen kat blog ni aku nak mintak maaflah ek kalau aku x reply. bukan aku berlagak derr bukan aku sombong tapi...sebab...



sebab...



sebab





aku x teror nak reply komen kes aku x tahu macam mana nak reply..kat komputer aku x da perkataan reply..jadi aku nak tekan ape?





ohhhhhhhhhhh





jakunnya aku(lari laju-laju sambil tutup muka)


3 comments:

fiefa said...

semayang terawih ke semayang jumaat

khairul akmal azman said...

shopping sokmo demo..

sifu im said...

kdg2..klu beli baju kt pasar malam pon, bukannya org tau pn kita bila kat mall ke ktne..hohoho